Järjestöt

Rauhanasemalla pysyvästi toimivat järjestöt

 

 

Aseistakieltäytyjäliitto on siviilipalvelusmiesten, totaalikieltäytyjien ja reservinkieltäytyjien etujärjestö, sekä antimilitaristinen rauhanjärjestö.

 

 

 

 

 

Kansainvälinen vapaaehtoistyön, eli KVT:n pääasiallinen toimintamuoto on kansainvälisten vapaaehtoistyöleirien järjestäminen ja vapaaehtoisten välittäminen ulkomaisille leireille.

 

 

 

 

Rauhanliitto on rauhankysymysten asiantuntija ja kattojärjestö neljälletoista suomalaiselle rauhanjärjestölle. Rauhanliitto omistaa Rauhanaseman ja vuokraa työtiloja muille järjestöille sekä juhlasalia ja tupaa saunatiloineen erilaisiin tilaisuuksiin.

 

 

 

 

Sadankomitea tekee työtä, jotta Suomi olisi aktiivinen rauhan, turvallisuuden, ihmisoikeuksien ja vakauden edistäjä globalisoituvassa maailmassa.

 

 

 

 

Ydin-lehti on poliittinen aikakauslehti, joka kirjoittaa ajankohtaisista aiheista ja yhteiskunnallisista ilmiöistä kriittisellä asenteella.

 

 

 

 

Suomessa toimii yli 100 ystävyysseuraa, jotka kukin hoitavat ystävyys- ja kulttuurisuhteita ystävyysmaansa kanssa. Näistä yhdistyksistä valtaosa kuuluu Ystävyysseurojen liittoon. Rauhanasemalla kokoontuvat muiden muassa Namibia-, Tansania- ja Mosambik-seurat.